Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar i förra veckan

19 AUG 2013 11:24
Dagen innan stora Finnmarksturen och uppladdningen inför Cykelvasan kördes Lilla Finnmarksturen den 10/8. Dagarna efter kördes sen uppstarten av Västmanlands Cup efter sommaren.
  • Uppdaterad: 19 AUG 2013 11:27

Lilla Finnmarksturen (10/8)
Albin Hallgren var den enda till start från KSK i Ludvikas Finnmarkstur för ungdomar. Det var ett stort startfält i P10-12 som trängdes om platserna inför insläppet i startfållan, närmare 50 pojkar och cirka 10 flickor. Starten kördes med masterstart styrd av MC ut på asfalten innan de gick in i skogen.

Dagens bästa race hade precis gått i mål innan de släppte iväg P10-12. Det var 100m för trehjuling! Självklart med 3st MC i masterstart. Kul grej!

 

Albin fick en bra start och gjorde sina fyra varv i bra tempo på en relativt lätt bana. Han höll jämnt och bra tempo in i mål som 27:a

 

Uppstart av Västmanlands Cup efter sommaren (14/8)

Denna gång var deltävlingen på landsvägen och kördes på Hälla halkbana. Ganska kul bana med några kurvor och en väldigt lång och seg raksträcka i motlut. Tyvärr kom det (som vanligt) en massa regn på Hällas bana vilket gjorde den lite hal.

KSK’s racercykel för utlåning gjorde debut på tävlingsbanan i P10-12, denna gång med Albin Hallgren som ryttare. Också Elias Axelsson startade i regnet. Det blev en blöt historia och Albin körde in som 9:a och Elias, som är en riktigt fighter, gav sig inte och blev placerad på 14:e plats.

Nästa Västmanlands Cup är nu på onsdag i Munktorp. https://iof1.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_92866/cf_74/inbjKoping130821.PDF

Skribent: Mikael Hallgren
Epost: This is a mailto link

 

INFO OM HEMSIDAN

Ansvarig för hemsidan är Göran Karlsson.
Har ni information som ni vill ha med på hemsidan, det kan röra sig om resultat, bilder, repotage, evenemangstips med mera, så skickar ni ett mail till goran@kungsorssk.se

 

TRÄNINGSTIDER LÖPNING

Måndagar:
Utegymmet på Åsen 18:30

Torsdagar:
Lockmora 18:30

Söndagar: 
Kolla vår Messenger grupp "Vi som springer"

TRÄNINGSTIDER CYKEL

Torsdagar: 
Lockmora 18:00 lila och svart grupp
Köping 17:30 blå och röd grupp

Söndagar:
Lockmora 9:45

 

TRÄNINGSTIDER GYMPA

Söndagar vintertid.
Se Facebook för info.

Kontakt: Anders Sjöberg

 

BJÖRNLUNKEN
björnlunk_header

 

 

TOUR MODÉEN
 

 

SAMARBETSPARTNERS

Postadress:
Kungsörs SK
C/O Dan Tommila, Skyttegatan 2
73635 Kungsör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info