Hoppa till sidans innehåll

Sommaruppehåll på ledarledda träningar

15 JUN 2008 20:39
Vi börjar närma oss "sommarlov" även i Kungsörs Sportklubb.
  • Skapad: 15 JUN 2008 20:39

Vi kommer att genomföra träningar t o m vecka 25. Efter Midsommar och hela Juli kommer vi inte att genomföra några fasta träningar. Vi kommer att genomföra MTB-träning på Tisdag 17 Juni och Racer den 19 Juni.

 

Vi är säker flera som kommer att träna och "toppa" formen till bla Tour / Thor Modeenloppet 2008, SM i Racer, SM i MTB, fortsättningen på Västmanlandscupen (6 Augusti i Köping) osv. Vi får prata ihop oss om detta via "djungeltelegrafen". 

 

Träningarna kommer att börja igen i början på Augusti. Träningarna för MTB kommer att förläggas uppe vid spåren kring Tour / Thor Modeenloppet, Ulvesund. Vi återkommer med datum och tid för detta senare. Anders Ageborg och Stefan Dollsén återkommer om hur träningar på Racer kommer att läggas upp.

 

Under andra delen av säsongen kommer vi även att genomföra ledarutbildningar, vi har som ambition att genomföra ytterligare ett läger mm.

 

Styrelsen vill tacka ALLA ungdomar, ledare, funktionärer, mammor och pappor m fl som varit med och stöttat verksamheten under första delen av 2008. Det har varit ett mycket rolig säsong med stort engagemang på träningar, bra resultat på de tävlingar som vi varit med på. Ser fram mot andra delen av 2008.

Skribent: Mikael Hallgren

 

INFO OM HEMSIDAN

Ansvarig för hemsidan är Göran Karlsson.
Har ni information som ni vill ha med på hemsidan, det kan röra sig om resultat, bilder, repotage, evenemangstips med mera, så skickar ni ett mail till goran@kungsorssk.se

 

TRÄNINGSTIDER LÖPNING

Måndagar:
Utegymmet på Åsen 18:30

Torsdagar:
Lockmora 18:30

Söndagar: 
Kolla vår Messenger grupp "Vi som springer"

TRÄNINGSTIDER CYKEL

Torsdagar: 
Lockmora 18:00 lila och svart grupp
Köping 17:30 blå och röd grupp

Söndagar:
Lockmora 9:45

 

TRÄNINGSTIDER GYMPA

Söndagar vintertid.
Se Facebook för info.

Kontakt: Anders Sjöberg

 

BJÖRNLUNKEN
björnlunk_header

 

 

TOUR MODÉEN
 

 

SAMARBETSPARTNERS

Postadress:
Kungsörs SK
C/O Dan Tommila, Skyttegatan 2
73635 Kungsör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info