Hoppa till sidans innehåll

Hösten med Kungsörs SK!

06 OKT 2015 07:39
Vi går mot slutet av årets säsong, vi kan se tillbaka på många härliga träningar/tävlingar och kan glädja oss åt att vi har fått se en hel del nya ansikten på träningarna – riktigt kul!
  • Skapad: 06 OKT 2015 07:39

Den sista ledarledda träningen hölls söndags i Lockmora i strålande väder. Men! Vi tipsar även om att hålla ett öga på Facebook-gruppen ”Cykling i Kungsör”, en grupp för att få till gemensamma träningspass. Bl.a. så kommer man att försöka få till regelbundna mörkerpass på tisdagkvällar, samt lite kortare intensivare pass på landsvägen för äldre ungdomar/vuxna – gå med i gruppen så får ni full koll!

Nu på lördag får ni heller inte missa vårt prestigefyllda klubbmästerskap. Både löpning och MTB. Distanser  meddelas på plats. Veckan efter så kommer vi hålla vår avslutning. I år har vi bokat Thor Modéen teatern där KSK bjuder på dricka, godispåse och popcorn. Prisutdelning och lite information från styrelsen kommer det att bli , följt av senaste LasseMaja-filmen  (ord. Föreställning, start kl 17).  Hoppas alla kan komma!

Sen för att inte tappa vår fina form och för att bygga lite styrka och smidighet har KSK bokat sporthallen för lite inomhusträning. Peter Nilsson har skickat ut information om detta.
Mellan veckorna 43-51 klockan 17:00 samlas vi i sporthallen(A) för en timmes styrketräning.

Ersättning startavgifter, börja redan nu leta fram era kvitton/kontoutdrag eller liknande  från  de tävlingar ni har deltagit i under året så kommer ni att få återbetalning av en del av pengarna. Kvittona kan lämnas till Göran Karlsson på avslutningen, alternativt hemma hos Göran.

I mitten på November så kommer även Vinterserien i löpning att dra igång, även här kommer vi med information när datumen är bestämda.

Lördag 10/10 kl. 10:00:  Klubbmästerskap Löpning och MTB, Samling Lockmora
Söndag 18/10 kl. 15.30: Avslutning. Thor Modéen Teatern. 
Söndag 25/10 kl. 17.00: Första inomhuspasset i A-hallen

Skribent: Mikael Hallgren / Göran Karlsson
Epost: This is a mailto link

 

INFO OM HEMSIDAN

Ansvarig för hemsidan är Göran Karlsson.
Har ni information som ni vill ha med på hemsidan, det kan röra sig om resultat, bilder, repotage, evenemangstips med mera, så skickar ni ett mail till goran@kungsorssk.se

 

TRÄNINGSTIDER LÖPNING

Måndagar:
Utegymmet på Åsen 18:30

Torsdagar:
Lockmora 18:30

Söndagar: 
Kolla vår Messenger grupp "Vi som springer"

TRÄNINGSTIDER CYKEL

Torsdagar: 
Lockmora 18:00 lila och svart grupp
Köping 17:30 blå och röd grupp

Söndagar:
Lockmora 9:45

 

TRÄNINGSTIDER GYMPA

Söndagar vintertid.
Se Facebook för info.

Kontakt: Anders Sjöberg

 

BJÖRNLUNKEN
björnlunk_header

 

 

TOUR MODÉEN
 

 

SAMARBETSPARTNERS

Postadress:
Kungsörs SK
C/O Dan Tommila, Skyttegatan 2
73635 Kungsör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info