Hoppa till sidans innehåll

Cederths körde Lida Loop

12 JUN 2008 22:18
Läs Robins och Kevins rapport från Lida Loop, långlopp på MTB.
  • Uppdaterad: 12 JUN 2008 22:21

Lördag: Fint väder och bra stämning på Lida friluftsområde. Denna dag skulle Robin köra XC i klassen P15-16 år. Runt 20 st. startande och tempot var väldigt högt från början. Robin kom iväg bra i starten och placerade sig som sexa inför första varvet på en hård och väldigt teknisk 4km bana. Redan efter andra varvet hade ungefär 5 st. tävlande brutit pga punktering och Robin kom upp på 5 placering. Inför det fjärde och sista varvet låg han på en fjärde plats. Han kämpade sig i mål på en härlig fjärdeplacering, efter 16km stigar. Grattis!

 

Söndag: Även idag var det fint väder och omkring 1000 startande. I klassen herrar motion startade Kevin, Greger och Urban bland de andra 400 i denna klass. Direkt efter start på Lida friluftsgård skulle man åka upp för en skidbacke där det blev väldigt trångt och svårframkomligt. Kevin kom iväg bland de 100 första och försökte komma upp i placeringar. Den första loopen som var 22 km lång bestod av största delen grusvägar och lite stig vilket ledde till att man kunde arbeta sig fram och det gick bra att köra om. Inför loop nummer två stod klockan på 1h och Kevin låg på en 40 placering. Den andra loopen bestod av 20 km hårda stigar och man började känna att man levde. Värmen fick en att tappa tempo och kramperna började smyga sig på låren. Men det var bara att fortsätta och knipa ihop. Inför tredje och sista loopen började krafterna sina och då det återstod 10 km låg Kevin på en 35 placering. På tiden 3h 7min tog han sig i mål på en 33 placering, efter 66 hårda kilometer.    

 

Mvh Kevin och Robin

Skribent: Mikael Hallgren

 

INFO OM HEMSIDAN

Ansvarig för hemsidan är Göran Karlsson.
Har ni information som ni vill ha med på hemsidan, det kan röra sig om resultat, bilder, repotage, evenemangstips med mera, så skickar ni ett mail till goran@kungsorssk.se

 

TRÄNINGSTIDER LÖPNING

Måndagar:
Utegymmet på Åsen 18:30

Torsdagar:
Lockmora 18:30

Söndagar: 
Kolla vår Messenger grupp "Vi som springer"

TRÄNINGSTIDER CYKEL

Torsdagar: 
Lockmora 18:00 lila och svart grupp
Köping 17:30 blå och röd grupp

Söndagar:
Lockmora 9:45

 

TRÄNINGSTIDER GYMPA

Söndagar vintertid.
Se Facebook för info.

Kontakt: Anders Sjöberg

 

BJÖRNLUNKEN
björnlunk_header

 

 

TOUR MODÉEN
 

 

SAMARBETSPARTNERS

Postadress:
Kungsörs SK
C/O Dan Tommila, Skyttegatan 2
73635 Kungsör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info