Hoppa till sidans innehåll

Träning


Kungsörs SK har under åren växt och fått en stor skara ungdomar och vuxna som är med på våra träningar. Vi utvecklas varje år och försöker jobba hårt för att få en så organiserad träning som möjligt på cykel. Vi vill ge alla ungdomar chansen att utvecklas utan hinder och vill skapa en gemenskap som gör att det blir roligt att träna med oss.

 

Inför kommande säsong ser vi inom Kungsörs SK att inom cykel så har vi fått många duktiga ungdomar som vill fortsätta utvecklas.

 

Detta ställer lite krav på organisationen kring träning och tävling samt våra ledare. Vi har som mål att ha en ansvarig ledare i varje grupp som ska assisteras av minst en hjälptränare. Våra ledare är utbildade av antingen SISU eller SCF med inriktning på träning av barn och ungdom.

Vi uppmanar både föräldrar och äldre ungdomar som är intresserade av ledarskapet att kontakta någon av ledarna. Ju fler ledare vi är ju lättare är det att dela på arbetet.

 

Träningstillfällen


Varje grupp har en ansvarig ledare så alla deltagare känner samhörighet till en grupp. På så sätt blir det även enkelt att meddela sig om man inte kan komma på träningen. Det är något vi tycker alla ska göra om man inte kan komma.


MTB Grön grupp:
Fokus på cykellek för nybörjare. 
Alltid bra om en förälder kan närvara på cykel. 
MTB Röd grupp:
Träningspass med syfte. Dock fortfarande fokus på ”skoj på hoj”

MTB Svart grupp:
Träningspass med tydligt träningsmål.
Bra stöttning av kunnig ledare med tips och råd om hur de ska lägga upp sin träning.
Möjlighet till individuellt anpassade program och fystester enligt förslag och upplägg av Micke H med tillhörande träningsdagbok för de som vill.

 

LVG

Vi har flertalet som tränar på landsväg. Dock inga uttalade gemensamma träningar men vi brukar ändå höra av oss till varandra inför en del pass som man vill ha sällskap på. Är du intresserad av sällskap, skicka ett mail till This is a mailto link  eller gå med i Facebookgruppen Träna racer i Västmanland.

Lånecyklar

Kungsörs SK har sex stycken lånecyklar för den som vill prova på att cykla. Dessa kan man läsa mer om under Cykelinfo/Lånecyklar 

 


Träning med nybörjarna i Lockmora

Uppdaterad: 2016-06-08 07:03
Skribent: Mikael Hallgren

 

INFO OM HEMSIDAN

Ansvarig för hemsidan är Mikael Hallgren.
Har ni information som ni vill ha med på hemsidan, det kan röra sig om resultat, bilder, repotage, evenemangstips med mera, så skickar ni ett mail till This is a mailto link

 

TRÄNINGSTIDER LÖPNING

Måndagar18:15 vid utegymmet på Åsen.
Torsdagar 18:00 i Lockmora
Söndagar i mån av tid. 10:00 i Lockmora.

Kontakt: Janne Funcke

 

TRÄNINGSTIDER CYKEL

Vinteruppehåll

Kontakt: Mikael Hallgren

 

BJÖRNLUNKEN 2017
björnlunk_header

sponsras av
Hefrakt

 

 

TOUR MODÉEN 2017 
 

 

SAMARBETSPARTNERS

Postadress:
Kungsörs SK
C/O Anders Sjöberg, Lupinvägen 14
73636 Kungsör

Kontakt:
Tel: 0227-12532
E-post: This is a mailto link

Se all info